Voor bedrijven ...

In uw bedrijfsvoering zult u niet dagelijks te maken hebben met taxaties. Op het moment dat u een taxatie nodig heeft kan het wel  gaan om belangrijke zaken, zoals de financiering van een bedrijfspand,  een huurverplichting of zelfs de schade die optreedt door overheidshandelen (bijvoorbeeld onteigening en planschade). Voorafgaand aan de taxatie zullen wij met u het doel helder formuleren. Doordat wij de taxatie onderbouwen en uitgebreid toelichten, wordt voor u duidelijk hoe wij tot de waardering zijn gekomen.

TMI taxatie

Wij werken met het door het TMI opgestelde Taxatie Management Systeem. Dit taxatiesysteem levert een waarborg dat de taxatie voldoet aan de eisen die worden gesteld door het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Hierdoor is de acceptatie door bijvoorbeeld financiers en de belastingdienst veelal verzekerd.

Ik wil graag een prijsindicatie TMI-taxatie ontvangen.

Actuele waarde

Voor de jaarrekening wordt het begrip actuele waarde gehanteerd. Hieronder vallen de waardebegrippen actuele kostprijs, bedrijfswaarde of opbrengstwaarde. Onder voorwaarden mag ook de marktwaarde worden gehanteerd. Wilt u de actuele kostprijs, marktwaarde of de opbrengstwaarde weten van uw vastgoed dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Ik wil graag meer weten over wanneer welk waardebegrip binnen de actuele waarde.

WOZ waarde

Wilt u de WOZ waarde laten checken?
Na ontvangst van de WOZ-beschikking heeft u 6 weken de tijd om bezwaar te maken.

Ik wil graag een gratis WOZ check.

Herbouwwaarde

Uw verzekeraar heeft gevraagd om een herbouwwaarde taxatierapport of u wilt geen risico op onderverzekering lopen? Vraag dan een offerte aan voor een taxatie herbouwwaarde.

Ik wil graag een offerte voor een taxatie herbouwwaarde ontvangen.

Uw specifieke taxatievraag staat niet vermeld? Wij beantwoorden graag uw vraag.

Prijsindicatie TMI taxatie
Klik Hier
Gratis WOZ waarde check
Klik hier
Offerte taxatie herbouwwaarde
Klik Hier
Previous
Next