Voor maatschappelijke
instellingen ...

Maatschappelijke instellingen hebben vaak specifiek vastgoed in eigendom. Door bijvoorbeeld veroudering, veranderde wetgeving of een wijziging in de vraag uit de doelgroep kan een deel van het vastgoed niet meer passen binnen de vastgoedportefeuille. Indien het vastgoed moet worden afgestoten is natuurlijk de vraag wat de waarde van het vastgoed is nadat de maatschappelijke functie vervalt. Dit is vaak geen eenvoudige vraag. De waarde is sterk afhankelijk van de mogelijkheden van het gebouw en de locatie. Is een nieuwe functie voor de opstal mogelijk of is wellicht de herontwikkeling van de locatie met sloop en nieuwbouw een betere optie? Voorafgaand aan de taxatie zal met opdrachtgever de (potentiële) mogelijkheden van het object, dat wil zeggen  qua opstal, locatie en bestemming, worden doorgenomen om tot uitgangspunten van de taxatie te komen.

U zoekt ondersteuning van een taxateur voor de waardering van uw specifieke bezit? Dan vindt u in Kraan Stokman Van Duren taxaties een betrouwbare taxatiepartner. Wij hebben ervaring met maatschappelijk vastgoed zoals gezondheidsgebouwen, bibliotheken, sportaccommodaties en scholen

TMI taxatie

Wij werken met het door het TMI opgestelde Taxatie Management Systeem. Dit taxatiesysteem levert een waarborg dat de taxatie voldoet aan de hoogste eisen die worden gesteld aan taxaties. Naast de standaard TMI  taxatiemodule heeft Kraan Stokman Van Duren Taxaties toegang tot de tmi-module residuele grondwaarde taxatie die de herontwikkelingstaxaties eveneens inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar maken.

Ik wil graag een prijsindicatie TMI-taxatie ontvangen.

WOZ waarde

U kent als geen ander uw specifiek vastgoedbezit. De vraag is of de gemeente bij de vaststelling van de WOZ waarde van uw vastgoed ook alle ins en outs heeft laten meewegen. Het kan verstandig zijn indien u twijfelt aan de vastgestelde waarde om bezwaar te maken tegen de vastgestelde WOZ-beschikking.  Na ontvangst van de beschikking heeft u 6 weken de tijd om bezwaar te maken. Wij kunnen voor u de waarde checken. Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Ik wil graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Herbouwwaarde taxatie

Uw verzekeraar heeft gevraagd om een herbouwwaarde taxatierapport of u wilt geen risico op onderverzekering lopen? Vraag dan een offerte aan voor een taxatie herbouwwaarde.

Ik wil graag een offerte voor een taxatie herbouwwaarde ontvangen.

Vrijblijvend kennismakings-gesprek?
Klik Hier
Offerte taxatie herbouwwaarde nodig?
Klik Hier
Prijsindicatie TMI taxatie
Klik Hier
Previous
Next